Nutriční hodnoty (Kančí kýta s hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 15 259 kJ / 3 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 245,66 g |
– nasycené | 47,16 g |
– nenasycené | 188,72 g |
–– mononenasycené | 136,84 g |
–– polynenasycené | 51,88 g |
––– omega 3 | 13,67 g |
Vláknina | 21,95 g |
Cholesterol | 326 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 5,89 g |
Sacharidy | 184,38 g |
– cukry | 21,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kančí kýty | Kanec kýta | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
60-100 g 60-100 g slaniny (dobré uzené prorostlé) | Špek | 80 g |
4 4 menší pórky (nebo 1 velký pórek) | Pórek čerstvý | |
4 4 středně veliká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 37.5 g |
0,5 0,5 l masového vývaru (a trochu na podlévání) | Vývar masový | |
4 lžíce 4 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 60 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce obyčejné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
1 1 malá špetka soli | Sůl mořská | |
kompotované hrušky (půlky) | Hruška zavařená | |
borůvková zavařenina | Marmeláda borůvková | |
hřebíček | Hřebíček | |
skořice | Skořice ceylonská | |
3 3 velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
celé vejce | Vejce slepičí | |
sůl | Sůl mořská | |
10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |