Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí kýta s hořčicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie15 259 kJ /
3 647 kcal
Bílkoviny165,40 g
– z toho živočišné bílkoviny135,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky245,66 g
– nasycené47,16 g
– nenasycené188,72 g
–– mononenasycené136,84 g
–– polynenasycené51,88 g
––– omega 313,67 g
Vláknina21,95 g
Cholesterol 326 mg
Sodík 2,43 g
Sůl5,89 g
Sacharidy184,38 g
– cukry21,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kančí kýty Kanec kýta 600 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
60-100 g 60-100 g slaniny (dobré uzené prorostlé) Špek 80 g
4 4 menší pórky (nebo 1 velký pórek) Pórek čerstvý
4 4 středně veliká rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 37.5 g
0,5 0,5 l masového vývaru (a trochu na podlévání) Vývar masový
4 lžíce 4 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 60 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
2 lžíce 2 lžíce obyčejné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
1 1 malá špetka soli Sůl mořská
kompotované hrušky (půlky) Hruška zavařená
borůvková zavařenina Marmeláda borůvková
hřebíček Hřebíček
skořice Skořice ceylonská
3 3 velké brambory Brambor zimní 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
celé vejce Vejce slepičí
sůl Sůl mořská
10 g 10 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.