Nutriční hodnoty (Uzený vývar se zeleninou a žampionama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 212 kJ / 290 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 15,83 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g | 
| Tuky | 14,99 g | 
| – nasycené | 9,44 g | 
| – nenasycené | 5,49 g | 
| –– mononenasycené | 1,37 g | 
| –– polynenasycené | 4,12 g | 
| ––– omega 3 | 0,67 g | 
| Vláknina | 7,81 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1,18 g | 
| Sůl | 2,85 g | 
| Sacharidy | 20,92 g | 
| – cukry | 6,73 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 litry 2 litry uzeného vývaru | Vývar vepřový | 2000 ml | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| několik několik růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| kousek kousek kapusty z hlávky | Kapusta hlávková čerstvá | |
| pár kuliček kuliček růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 1/2 1/2 konzervičky krájených žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička Vegety nebo jiného polévkového koření | Kořenící směs sypká | 5 g | 
| libeček | Libeček čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |