Nutriční hodnoty (Uzený vývar se zeleninou a žampionama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 212 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 14,99 g |
– nasycené | 9,44 g |
– nenasycené | 5,49 g |
–– mononenasycené | 1,37 g |
–– polynenasycené | 4,12 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 7,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 20,92 g |
– cukry | 6,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 litry 2 litry uzeného vývaru | Vývar vepřový | 2000 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
několik několik růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek kapusty z hlávky | Kapusta hlávková čerstvá | |
pár kuliček kuliček růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
1/2 1/2 konzervičky krájených žampionů | Žampion čerstvý | |
1 lžička 1 lžička Vegety nebo jiného polévkového koření | Kořenící směs sypká | 5 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |