Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzený vývar se zeleninou a žampionama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 212 kJ /
290 kcal
Bílkoviny15,83 g
– z toho živočišné bílkoviny13,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky14,99 g
– nasycené9,44 g
– nenasycené5,49 g
–– mononenasycené1,37 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,67 g
Vláknina7,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,85 g
Sacharidy20,92 g
– cukry6,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 litry 2 litry uzeného vývaru Vývar vepřový 2000 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
několik několik růžiček brokolice Brokolice čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek kapusty z hlávky Kapusta hlávková čerstvá
pár kuliček kuliček růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
1/2 1/2 konzervičky krájených žampionů Žampion čerstvý
1 lžička 1 lžička Vegety nebo jiného polévkového koření Kořenící směs sypká 5 g
libeček Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.