Nutriční hodnoty (Kuřecí steaky s ochucenou sójovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 633 kJ / 1 585 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 333,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,62 g |
| Tuky | 22,47 g |
| – nasycené | 9,23 g |
| – nenasycené | 10,79 g |
| –– mononenasycené | 7,92 g |
| –– polynenasycené | 2,87 g |
| ––– omega 3 | 2,69 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 796 mg |
| Sodík | 7,85 g |
| Sůl | 18,76 g |
| Sacharidy | 11,78 g |
| – cukry | 0,22 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 8 lžic 8 lžic sójové omáčky (lze namíchat tmavou, sladkou, obvyklou - podle individuální chuti) | Sójová omáčka Tamari | 120 ml |
| 1 cm 1 cm kořenu čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 15 cm 15 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| brokolice na přílohu | Brokolice čerstvá |