Nutriční hodnoty (Vepřová srdíčka v omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 331 kJ / 557 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,64 g |
| Tuky | 35,81 g |
| – nasycené | 4,98 g |
| – nenasycené | 26,23 g |
| –– mononenasycené | 18,62 g |
| –– polynenasycené | 7,61 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 12,75 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 798 mg |
| Sůl | 1,87 g |
| Sacharidy | 40,69 g |
| – cukry | 10,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřová srdce | Srdce vepřové | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| 8 8 zrníček pepře | Pepř černý | 8 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 3 PL 3 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 2 PL 2 PL kaparů | Kapary | 30 g |