Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová srdíčka v omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 331 kJ /
557 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny7,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,64 g
Tuky35,81 g
– nasycené4,98 g
– nenasycené26,23 g
–– mononenasycené18,62 g
–– polynenasycené7,61 g
––– omega 31,88 g
Vláknina12,75 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 798 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy40,69 g
– cukry10,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřová srdce Srdce vepřové
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 hřebíčky Hřebíček
8 8 zrníček pepře Pepř černý 8 g
sůl Sůl mořská
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
3 PL 3 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 PL 2 PL kaparů Kapary 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.