Nutriční hodnoty (Vepřová srdíčka v omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 331 kJ / 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,64 g |
Tuky | 35,81 g |
– nasycené | 4,98 g |
– nenasycené | 26,23 g |
–– mononenasycené | 18,62 g |
–– polynenasycené | 7,61 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 40,69 g |
– cukry | 10,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřová srdce | Srdce vepřové | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
8 8 zrníček pepře | Pepř černý | 8 g |
sůl | Sůl mořská | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 PL 3 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 PL 2 PL kaparů | Kapary | 30 g |