Nutriční hodnoty (Buchta s jablky a čokoládovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 541 kJ / 3 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,65 g |
Tuky | 155,08 g |
– nasycené | 19,29 g |
– nenasycené | 125,04 g |
–– mononenasycené | 88,40 g |
–– polynenasycené | 36,64 g |
––– omega 3 | 10,40 g |
Vláknina | 30,35 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 449,75 g |
– cukry | 238,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
35 dkg 35 dkg nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
20 dkg 20 dkg mletého cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 62.5 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
trochu trochu rumu | Rum | |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% |