Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta s jablky a čokoládovou polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 541 kJ /
3 475 kcal
Bílkoviny55,01 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,65 g
Tuky155,08 g
– nasycené19,29 g
– nenasycené125,04 g
–– mononenasycené88,40 g
–– polynenasycené36,64 g
––– omega 310,40 g
Vláknina30,35 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 342 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy449,75 g
– cukry238,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 dkg 25 dkg hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
35 dkg 35 dkg nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 350 g
20 dkg 20 dkg mletého cukru Cukr bílý 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce kakaa Kakao prášek 62.5 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
trochu trochu rumu Rum
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.