Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková roláda s karamelovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 160 kJ /
1 711 kcal
Bílkoviny112,90 g
– z toho živočišné bílkoviny98,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,50 g
Tuky70,35 g
– nasycené28,21 g
– nenasycené28,28 g
–– mononenasycené23,06 g
–– polynenasycené5,22 g
––– omega 30,24 g
Vláknina12,65 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 713 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy139,88 g
– cukry80,53 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic krupicového cukru Cukr bílý 60 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1,5-2 lžičky 1,5-2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 8.75 g
0,25 lžičky 0,25 lžičky kypřicího prášku Kypřící prášek 1.25 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
3/4 plechovky 3/4 plechovky karamelizovaného Salka Mléko kondenzované slazené
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru (nemusí být) Cukr vanilkový 20 g
tuk na vymazání pečicího papíru
ořechy (dle chuti) Vlašské ořechy
kokos (dle chuti) Kokos strouhaný
rozpuštěná čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.