Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový řez s karamelovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 723 kJ /
3 519 kcal
Bílkoviny42,19 g
– z toho živočišné bílkoviny27,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,40 g
Tuky287,48 g
– nasycené142,36 g
– nenasycené130,27 g
–– mononenasycené96,27 g
–– polynenasycené34,00 g
––– omega 36,54 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 305 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy188,30 g
– cukry124,20 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
80 g 80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 80 g
40 g 40 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 40 g
špetka špetka soli Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 plechovka 1 plechovka karamelového Salka Mléko kondenzované slazené
marmeláda na potření Marmeláda jahodová
marcipánová modelovací hmota na potažení Marcipán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.