Nutriční hodnoty (Ořechový řez s karamelovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 723 kJ / 3 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,40 g |
Tuky | 287,48 g |
– nasycené | 142,36 g |
– nenasycené | 130,27 g |
–– mononenasycené | 96,27 g |
–– polynenasycené | 34,00 g |
––– omega 3 | 6,54 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 188,30 g |
– cukry | 124,20 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
40 g 40 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 40 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
1 plechovka 1 plechovka karamelového Salka | Mléko kondenzované slazené | |
marmeláda na potření | Marmeláda jahodová | |
marcipánová modelovací hmota na potažení | Marcipán |