Nutriční hodnoty (Ořechový řez s karamelovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 723 kJ / 3 519 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 42,19 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,40 g | 
| Tuky | 287,48 g | 
| – nasycené | 142,36 g | 
| – nenasycené | 130,27 g | 
| –– mononenasycené | 96,27 g | 
| –– polynenasycené | 34,00 g | 
| ––– omega 3 | 6,54 g | 
| Vláknina | 4,80 g | 
| Cholesterol | 1,41 g | 
| Sodík | 305 mg | 
| Sůl | 0,63 g | 
| Sacharidy | 188,30 g | 
| – cukry | 124,20 g | 
| ––– laktóza | 2,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g | 
| 80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g | 
| 40 g 40 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 40 g | 
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml | 
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g | 
| 1 plechovka 1 plechovka karamelového Salka | Mléko kondenzované slazené | |
| marmeláda na potření | Marmeláda jahodová | |
| marcipánová modelovací hmota na potažení | Marcipán |