Nutriční hodnoty (Rajská pohanka s rybičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 036 kJ / 1 443 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,45 g |
| Tuky | 10,35 g |
| – nasycené | 1,83 g |
| – nenasycené | 8,00 g |
| –– mononenasycené | 3,36 g |
| –– polynenasycené | 4,64 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 35,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 462 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 278,25 g |
| – cukry | 15,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek pohanky | Pohanka loupaná | 250 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku vody | Voda | 375 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky solčanky (nebo vegetky) | Kořenící směs sypká | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky oregana | Oregano sušené | 2.5 g |
| 5 5 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 100 g 100 g mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce dobrého kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| konzerva konzerva sardinek v tomatě (šproty nebo sledě) | Sardinky v tomatové omáčce | |
| sůl | Sůl mořská |