Nutriční hodnoty (Voňavý jablečný kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 921 kJ / 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,68 g |
| Tuky | 3,37 g |
| – nasycené | 1,10 g |
| – nenasycené | 1,53 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 1,34 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 24,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 91,50 g |
| – cukry | 84,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 jablek (větších) | Jablko čerstvé | 900 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| 1 špetka 1 špetka mletého kardamonu | Kardamom prášek | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| rum (nebo rumová tresť) | Rum | |
| rozinky (nemusí být) | Rozinky |