Nutriční hodnoty (Teplý salát (porajská večeře))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 213 kJ / 1 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 158,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 150,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
| Tuky | 28,10 g |
| – nasycené | 15,44 g |
| – nenasycené | 11,39 g |
| –– mononenasycené | 9,40 g |
| –– polynenasycené | 1,99 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 365 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,45 g |
| Sacharidy | 22,95 g |
| – cukry | 12,15 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| 300 g 300 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
| 15 dkg 15 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| (1/2 (1/2 balíků) těstovin cca 250 g | Těstoviny pšeničné | |
| Podravka | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |