Zbojnická pečínka

fialky Kuchařka:

Jiné maso 1 názor

21

Suroviny

300 g libove veprove kyty
olej
150 g veprovych jater
mlety pepr
mleta paprika
sul
1 klobasa
50 g slaniny
2 stredne cibule
1 lzice hladke mouky
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Veprove maso nakrajime na platky, naklepeme, nakrajime na ctverecky, cibule na ctvrtky a vse stridave napichneme na jehly nebo spejle.

  2. Pokapeme je olejem a opekame anebo vlozime do pekace a za casteho obraceni a podlevani vodou upeceme do mekka.

  3. Jehly nebo spejle vyjmeme a stavu zahustime moukou rozmichanou v trose vody a za staleho michani povarime. Podavame s bramborami upecenymi

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zbojnická pečínka

  • Boubelinda Boubelinda

    Nevěděla jsem kam přijde ta sladká paprika, tak jsem s ní poprášila maso. Je to moc dobré.:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zbojnická pečeně zbojnická hovězí pečeně zbojnicka veprova pecene zbojnická omáčka zbojnicke maso zbojnické kuře kuře po zbojnicku zbojnická vepřová plec hovězí po zbojnicku hovězí pečeně zbojnická vepřové po zbojnicku zbojnicka placka zbojnická kýta zbojnícká vepřová játra sikulský plátek zbojnické placky zbojnická játra zbojnicka veprova kyta zbojnická plec sikulský vepřový plátek

Zapomněl/a jsem heslo