Zbojnická pečínka

fialky Kuchařka:

Jiné maso 1 názor

21

Suroviny

300 g libove veprove kyty
olej
150 g veprovych jater
mlety pepr
mleta paprika
sul
1 klobasa
50 g slaniny
2 stredne cibule
1 lzice hladke mouky
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Veprove maso nakrajime na platky, naklepeme, nakrajime na ctverecky, cibule na ctvrtky a vse stridave napichneme na jehly nebo spejle.

  2. Pokapeme je olejem a opekame anebo vlozime do pekace a za casteho obraceni a podlevani vodou upeceme do mekka.

  3. Jehly nebo spejle vyjmeme a stavu zahustime moukou rozmichanou v trose vody a za staleho michani povarime. Podavame s bramborami upecenymi

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zbojnická pečínka

  • Boubelinda Boubelinda

    Nevěděla jsem kam přijde ta sladká paprika, tak jsem s ní poprášila maso. Je to moc dobré.:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo