Zbojnická pečínka

fialky Kuchařka: fialky

Jiné maso 1 názor

Suroviny

300 g libove veprove kyty
olej
150 g veprovych jater
mlety pepr
mleta paprika
sul
1 klobasa
50 g slaniny
2 stredne cibule
1 lzice hladke mouky
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Veprove maso nakrajime na platky, naklepeme, nakrajime na ctverecky, cibule na ctvrtky a vse stridave napichneme na jehly nebo spejle.

  2. Pokapeme je olejem a opekame anebo vlozime do pekace a za casteho obraceni a podlevani vodou upeceme do mekka.

  3. Jehly nebo spejle vyjmeme a stavu zahustime moukou rozmichanou v trose vody a za staleho michani povarime. Podavame s bramborami upecenymi

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zbojnická pečínka

  • Boubelinda Boubelinda

    Nevěděla jsem kam přijde ta sladká paprika, tak jsem s ní poprášila maso. Je to moc dobré.:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: zbojnická pečeně zbojnická hovězí pečeně zbojnicka veprova pecene zbojnická omáčka zbojnicke maso zbojnické kuře kuře po zbojnicku hovězí po zbojnicku zbojnická vepřová plec hovězí pečeně zbojnická vepřové po zbojnicku zbojnicka placka zbojnická kýta zbojnícká vepřová játra hovězí pečeně po zbojnicku sikulský plátek zbojnické placky zbojnická játra zbojnicka veprova kyta vepřová zbojnická pečeně

Zapomněl/a jsem heslo