Nutriční hodnoty (Kluski Pyzy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 535 kJ / 1 562 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 40,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g | 
| Tuky | 2,00 g | 
| – nasycené | 0,00 g | 
| – nenasycené | 0,00 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,20 g | 
| Vláknina | 44,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 120 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 324,00 g | 
| – cukry | 20,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| škrobová moučka Solamyl | Bramborový škrob | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sterilované zelí | Zelí bílé sterilované |