Nutriční hodnoty (Křupavé rybí kousky s Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 364 kJ / 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,63 g |
| Tuky | 24,98 g |
| – nasycené | 16,05 g |
| – nenasycené | 8,57 g |
| –– mononenasycené | 7,84 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 10,24 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,84 g |
| – cukry | 5,88 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Jakákoliv ryba nejlépe uzená (u nás to byla treska) | Treska filet | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1 1 Hermelín, hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1 lžíce 1 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 3 plátky 3 plátky másla (nebo 200 ml vody) | Máslo kravské | 30 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| menší hrst hrst petrželky kudrnky | Petržel nať čerstvá |