Nutriční hodnoty (Ořechový a kakaový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 845 kJ / 1 875 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,61 g |
| Tuky | 62,59 g |
| – nasycené | 17,88 g |
| – nenasycené | 28,84 g |
| –– mononenasycené | 22,67 g |
| –– polynenasycené | 6,17 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 12,98 g |
| Cholesterol | 1,81 g |
| Sodík | 702 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 245,08 g |
| – cukry | 177,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 celých vajec | Vejce slepičí | 490 g |
| 7 PL 7 PL cukru moučka | Cukr bílý | 175 g |
| 1 1 čajová lžička sody | Jedlá soda | |
| 6 PL 6 PL mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
| 5 PL 5 PL nastrouhaných ořechů | Vlašské ořechy | |
| 2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 lžičku 1 lžičku kávy | Káva espresso | 5 ml |