Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařený květák v pikantní omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 589 kJ /
1 097 kcal
Bílkoviny32,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,10 g
Tuky44,19 g
– nasycené3,67 g
– nenasycené37,81 g
–– mononenasycené25,72 g
–– polynenasycené12,09 g
––– omega 33,38 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,75 g
Sacharidy130,00 g
– cukry52,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g květáku Květák čerstvý 700 g
40 g 40 g oleje Olej řepkový 40 ml
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
200 g 200 g rajčat Rajče červené čerstvé 200 g
3 lžíce 3 lžíce kečupu Kečup sladký 45 ml
10 dkg 10 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g kyselých okurek Okurka polní zavařená 100 g
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
kousek kousek bujónu Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.