Nutriční hodnoty (Vařený květák v pikantní omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 589 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,10 g |
Tuky | 44,19 g |
– nasycené | 3,67 g |
– nenasycené | 37,81 g |
–– mononenasycené | 25,72 g |
–– polynenasycené | 12,09 g |
––– omega 3 | 3,38 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 130,00 g |
– cukry | 52,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g květáku | Květák čerstvý | 700 g |
40 g 40 g oleje | Olej řepkový | 40 ml |
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
10 dkg 10 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 g 100 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
kousek kousek bujónu | Bujón hovězí |