Nutriční hodnoty (Vařený květák v pikantní omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 589 kJ / 1 097 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,10 g |
| Tuky | 44,19 g |
| – nasycené | 3,67 g |
| – nenasycené | 37,81 g |
| –– mononenasycené | 25,72 g |
| –– polynenasycené | 12,09 g |
| ––– omega 3 | 3,38 g |
| Vláknina | 28,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 130,00 g |
| – cukry | 52,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g květáku | Květák čerstvý | 700 g |
| 40 g 40 g oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| 50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| 10 dkg 10 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 100 g 100 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kousek kousek bujónu | Bujón hovězí |