Nutriční hodnoty (Pikantní lečo s volským okem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 563 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,93 g |
| Tuky | 19,18 g |
| – nasycené | 3,48 g |
| – nenasycené | 13,27 g |
| –– mononenasycené | 10,94 g |
| –– polynenasycené | 2,32 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 30,52 g |
| – cukry | 25,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 1 čerstvá paprika (od každé barvy kousek) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| 200 g 200 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička krupicového cukru | Cukr bílý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepřové koření Kotanyi | Pepř barevný mletý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hrst hrst plocholisté petrželové natě a čerstvé bazalky | Petržel nať čerstvá |