Nutriční hodnoty (Vepřové na kari a zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 855 kJ / 1 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,16 g |
| Tuky | 55,84 g |
| – nasycené | 33,57 g |
| – nenasycené | 14,80 g |
| –– mononenasycené | 12,14 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 19,76 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 326 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 48,87 g |
| – cukry | 17,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 2 2 cibule (nakrájené) | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků CS česneku (prolisovaného) | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 PL 1 PL nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
| 1 PL 1 PL kari koření | Kari | 15 g |
| 2 špetky 2 špetky kajenského pepře | Chilli paprička mletá | |
| 200 ml 200 ml vývaru (měla jsem s kostky) | Vývar hovězí | 200 ml |
| 200 ml 200 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 200 ml |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| instantní jíška | Jíška světlá instantní |