Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na kari a zázvoru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 855 kJ /
1 160 kcal
Bílkoviny109,99 g
– z toho živočišné bílkoviny100,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,16 g
Tuky55,84 g
– nasycené33,57 g
– nenasycené14,80 g
–– mononenasycené12,14 g
–– polynenasycené2,66 g
––– omega 30,17 g
Vláknina19,76 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy48,87 g
– cukry17,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
2 2 cibule (nakrájené) Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků CS česneku (prolisovaného) Česnek čerstvý 35 g
1 PL 1 PL nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 15 g
1 PL 1 PL kari koření Kari 15 g
2 špetky 2 špetky kajenského pepře Chilli paprička mletá
200 ml 200 ml vývaru (měla jsem s kostky) Vývar hovězí 200 ml
200 ml 200 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 200 ml
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
instantní jíška Jíška světlá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.