Nutriční hodnoty (Štrúdl z bílého jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 15 845 kJ / 3 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,15 g |
| Tuky | 175,39 g |
| – nasycené | 44,32 g |
| – nenasycené | 121,48 g |
| –– mononenasycené | 81,83 g |
| –– polynenasycené | 39,65 g |
| ––– omega 3 | 2,76 g |
| Vláknina | 41,75 g |
| Cholesterol | 538 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 457,07 g |
| – cukry | 163,92 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 250 g 250 g Hery (nebo jiného tuku na pečení) | Margarín | 250 g |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 4-6 4-6 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 2 hrsti 2 hrsti rozinek | Rozinky | 100 g |
| 1 1 hrst půlek vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| strouhanka (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
| 1 1 rozšlehané vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |