Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štrúdl z bílého jogurtu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie15 845 kJ /
3 787 kcal
Bílkoviny74,18 g
– z toho živočišné bílkoviny28,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,15 g
Tuky175,39 g
– nasycené44,32 g
– nenasycené121,48 g
–– mononenasycené81,83 g
–– polynenasycené39,65 g
––– omega 32,76 g
Vláknina41,75 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,30 g
Sacharidy457,07 g
– cukry163,92 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
250 g 250 g Hery (nebo jiného tuku na pečení) Margarín 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
200 g 200 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4-6 4-6 jablek Jablko čerstvé 750 g
cukr dle chuti Cukr bílý
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
2 hrsti 2 hrsti rozinek Rozinky 100 g
půlky půlky vlašských ořechů Vlašské ořechy
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 1 rozšlehané vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.