Nutriční hodnoty (Štrúdl z bílého jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 15 845 kJ / 3 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,15 g |
Tuky | 175,39 g |
– nasycené | 44,32 g |
– nenasycené | 121,48 g |
–– mononenasycené | 81,83 g |
–– polynenasycené | 39,65 g |
––– omega 3 | 2,76 g |
Vláknina | 41,75 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 457,07 g |
– cukry | 163,92 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
250 g 250 g Hery (nebo jiného tuku na pečení) | Margarín | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4-6 4-6 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
2 hrsti 2 hrsti rozinek | Rozinky | 100 g |
půlky půlky vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
1 1 rozšlehané vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |