Nutriční hodnoty (Korpus na dort (ořech))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 770 kJ / 2 096 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
| Tuky | 96,24 g |
| – nasycené | 12,48 g |
| – nenasycené | 64,50 g |
| –– mononenasycené | 16,30 g |
| –– polynenasycené | 48,20 g |
| ––– omega 3 | 7,61 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 425 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 242,30 g |
| – cukry | 153,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 g 150 g cukru (pískového) | Cukr bílý | 150 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 100 g 100 g ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 2.5 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 5 lžíc 5 lžíc studené vody | Voda | 90 ml |