Nutriční hodnoty (Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 917 kJ / 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,11 g |
Tuky | 29,79 g |
– nasycené | 11,96 g |
– nenasycené | 16,91 g |
–– mononenasycené | 12,89 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 1,90 g |
Cholesterol | 76 mg |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 22,50 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 12,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
150 ml 150 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
50 g 50 g tvrdého sýra - gouda, eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |