Nutriční hodnoty (Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 917 kJ / 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,99 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,11 g |
| Tuky | 29,79 g |
| – nasycené | 11,96 g |
| – nenasycené | 16,91 g |
| –– mononenasycené | 12,89 g |
| –– polynenasycené | 4,03 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 1,90 g |
| Cholesterol | 76 mg |
| Sodík | 631 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 22,50 g |
| – cukry | 18,50 g |
| ––– laktóza | 12,66 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
| 150 ml 150 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
| 200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 50 g 50 g tvrdého sýra - gouda, eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |