Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 917 kJ /
458 kcal
Bílkoviny24,09 g
– z toho živočišné bílkoviny21,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,11 g
Tuky29,79 g
– nasycené11,96 g
– nenasycené16,91 g
–– mononenasycené12,89 g
–– polynenasycené4,03 g
––– omega 30,96 g
Vláknina1,90 g
Cholesterol 76 mg
Sodík 631 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy22,50 g
– cukry18,50 g
––– laktóza12,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce rybího filé Treska filet
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 60 g
150 ml 150 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 150 ml
2 lžíce 2 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 30 g
200 ml 200 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
50 g 50 g tvrdého sýra - gouda, eidam Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.