Nutriční hodnoty (Dobrá buchta :))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 702 kJ / 2 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,04 g |
Tuky | 56,67 g |
– nasycené | 19,93 g |
– nenasycené | 24,07 g |
–– mononenasycené | 18,38 g |
–– polynenasycené | 5,69 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 3,01 g |
Sacharidy | 403,60 g |
– cukry | 182,75 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
125 g 125 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
125 g 125 g cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
4-6 4-6 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 velký bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
1 l 1 l polotučného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |