Nutriční hodnoty (Medová vepřová pečínka s teplou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 10 356 kJ / 2 475 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 329,14 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 315,07 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,07 g | 
| Tuky | 68,98 g | 
| – nasycené | 18,85 g | 
| – nenasycené | 37,69 g | 
| –– mononenasycené | 31,47 g | 
| –– polynenasycené | 6,22 g | 
| ––– omega 3 | 0,19 g | 
| Vláknina | 22,47 g | 
| Cholesterol | 626 mg | 
| Sodík | 958 mg | 
| Sůl | 1,80 g | 
| Sacharidy | 115,43 g | 
| – cukry | 80,91 g | 
| ––– laktóza | 0,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1500 g 1500 g vepřového masa s kůží (bůček, plec, pečeně) | Vepřová kýta | 1500 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce tekutého medu | Med nepasterovaný | 72 g | 
| drcený černý pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička drceného koriandru | Koriandr semena | 5 g | 
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 ml 200 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 250 g 250 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 250 g | 
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g | 
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |