Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 076 kJ / 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,38 g |
| Tuky | 0,57 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 172 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem, bramborovými noky atd
Zveřejněno 12. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík "perníkáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgPG
Moje poznámka
Králík "perníkáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgPG
Nejnovější recepty
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 6 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 6 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z bílé ředkve s mrkví
Mishmaja před 11 minutami
Karlovarské knedlíky I
mamina3 před 21 minutami
Houbová smaženice
magdalenka před 35 minutami
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
iveta.kroul před 37 minutami
Bramborák POHODA
magdalenka před 47 minutami
Ohavečské brambory
magdalenka před 58 minutami
Bábovka z cukety
Rosnicka710 před 1 hodinou
Bramboračka č. 3
Mon17 před 1 hodinou
Slepičí polévka s noky
Merylas před 3 hodinami
Vajíčková pomazánka i na chlebíčky
Merylas před 3 hodinami
Tématické fráze:
babiččiny recepty králík na zelenině,
králík na černo recept,
králík na černo s bramborovými noky,
recepty z kralika,
recepty na králíka,
králík s perníkem,
recepty ládi hrušky králík na na zelenině,
prepasirovani,
králík v páře,
recept na králíka na černo,
tncz nova levné recepty ládi hrušky
Suroviny:
stehno králičí,
zelenina kořenová,
cibule,
máslo,
olej,
citron,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
koření hřebíček,
sůl,
pepř,
cukr,
skořice,
rozmarýn,
tymián,
perník na strouhání,
mandle,
švestky,
víno červené
Komentáře (6)
Přidávám ještě rozinky (až po přepasírování, pokud tedy vůbec pasíruji)
(v surovinách nevidno perníku..., že by zdrhl?