Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené bylinkové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 835 kJ /
2 590 kcal
Bílkoviny61,67 g
– z toho živočišné bílkoviny26,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,53 g
Tuky126,75 g
– nasycené79,89 g
– nenasycené43,06 g
–– mononenasycené39,30 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,68 g
Vláknina35,78 g
Cholesterol 402 mg
Sodík 1,24 g
Sůl2,75 g
Sacharidy282,66 g
– cukry30,26 g
––– laktóza11,26 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
50 g 50 g másla (na vymazání zapékací misky) Máslo kravské 50 g
1 lžíce 1 lžíce strouhanky (na vysypání misky) Strouhanka pšeničná 15 g
1 lžíce 1 lžíce usekané pažitky Pažitka čerstvá 15 g
2 lžíce 2 lžíce usekané petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
1 dcl 1 dcl smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
100 g 100 g strouhaného eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.