Nutriční hodnoty (Rybí pomazánka se sleďů se zázvorem a kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 506 kJ / 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 31,52 g |
| – nasycené | 14,24 g |
| – nenasycené | 12,60 g |
| –– mononenasycené | 10,80 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 569 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,56 g |
| – cukry | 0,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 konzervy sleďů v oleji | Sardinky v oleji | |
| 2 cm 2 cm čerstvého strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 1 mladá cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 odtučněný tvaroh | Tvaroh odtučněný | |
| 2 lžičky 2 lžičky naložené červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 2 2 vejce uvařená na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| šťáva z citrónu | Šťáva z citrónu | |
| drcený zelený pepř | Pepř zelený |