Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý jablkový koláč s čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 384 kJ /
2 482 kcal
Bílkoviny38,55 g
– z toho živočišné bílkoviny16,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,80 g
Tuky117,92 g
– nasycené26,05 g
– nenasycené81,94 g
–– mononenasycené59,27 g
–– polynenasycené22,67 g
––– omega 36,33 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 658 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy305,38 g
– cukry183,28 g
––– laktóza7,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
70 g 70 g moučkového cukru Cukr bílý 70 g
75 ml 75 ml oleje Olej řepkový 75 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
160 g 160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku Kypřící prášek 6 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
1 lžíce 1 lžíce jablečné marmelády Marmeláda jablečná
mletá skořice (dle chuti) Skořice ceylonská mletá
vanilkový cukr (dle chuti) Cukr vanilkový
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
tuk na vymazání formy Margarín
polohrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.