Nutriční hodnoty (Rychlý jablkový koláč s čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 384 kJ / 2 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,80 g |
Tuky | 117,92 g |
– nasycené | 26,05 g |
– nenasycené | 81,94 g |
–– mononenasycené | 59,27 g |
–– polynenasycené | 22,67 g |
––– omega 3 | 6,33 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 658 mg |
Sůl | 1,79 g |
Sacharidy | 305,38 g |
– cukry | 183,28 g |
––– laktóza | 7,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
70 g 70 g moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
75 ml 75 ml oleje | Olej řepkový | 75 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
160 g 160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 160 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku | Kypřící prášek | 6 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
1 lžíce 1 lžíce jablečné marmelády | Marmeláda jablečná | |
mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
vanilkový cukr (dle chuti) | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
polohrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná polohrubá |