Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Farská bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 604 kJ /
5 163 kcal
Bílkoviny96,98 g
– z toho živočišné bílkoviny60,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,15 g
Tuky295,26 g
– nasycené163,14 g
– nenasycené113,53 g
–– mononenasycené96,37 g
–– polynenasycené17,17 g
––– omega 31,17 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol 2,28 g
Sodík 831 mg
Sůl2,47 g
Sacharidy522,20 g
– cukry290,30 g
––– laktóza11,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
2 lžíce 2 lžíce strouhaných mandlí Mandle loupané mleté 30 g
2 lžíce 2 lžíce rozinek (namočených v rumu) Rozinky 30 g
rum Rum
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová šťáva do sněhu Šťáva z citrónu
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.