Nutriční hodnoty (Farská bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 604 kJ / 5 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,15 g |
Tuky | 295,26 g |
– nasycené | 163,14 g |
– nenasycené | 113,53 g |
–– mononenasycené | 96,37 g |
–– polynenasycené | 17,17 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 2,28 g |
Sodík | 831 mg |
Sůl | 2,47 g |
Sacharidy | 522,20 g |
– cukry | 290,30 g |
––– laktóza | 11,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce strouhaných mandlí | Mandle loupané mleté | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce rozinek (namočených v rumu) | Rozinky | 30 g |
rum | Rum | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
citronová šťáva do sněhu | Šťáva z citrónu | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |