Nutriční hodnoty (Kapr na zeleninovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 782 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,66 g |
Tuky | 46,91 g |
– nasycené | 27,49 g |
– nenasycené | 17,80 g |
–– mononenasycené | 15,73 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 23,47 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,87 g |
Sacharidy | 42,22 g |
– cukry | 13,89 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kapr | Kapr | |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 malý sterilovaný hrášek i s nálevem | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 PL 1 PL sardelové pasty | Sardelová pasta | 15 g |
1 PL 1 PL kaparů | Kapary | 15 g |
olivový olej | Olej olivový | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |