Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr na zeleninovém lůžku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 782 kJ /
665 kcal
Bílkoviny9,06 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,66 g
Tuky46,91 g
– nasycené27,49 g
– nenasycené17,80 g
–– mononenasycené15,73 g
–– polynenasycené2,07 g
––– omega 30,25 g
Vláknina23,47 g
Cholesterol 134 mg
Sodík 2,00 g
Sůl4,87 g
Sacharidy42,22 g
– cukry13,89 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kapr Kapr
2 2 citrony Citrón čerstvý 180 g
sůl Sůl mořská
koření na ryby Grilovací koření
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
4 4 žampiony Žampion čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 malý sterilovaný hrášek i s nálevem Hrášek zelený sterilovaný
1 PL 1 PL sardelové pasty Sardelová pasta 15 g
1 PL 1 PL kaparů Kapary 15 g
olivový olej Olej olivový
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.