Nutriční hodnoty (Kapr na zeleninovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 782 kJ / 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,66 g |
| Tuky | 46,91 g |
| – nasycené | 27,49 g |
| – nenasycené | 17,80 g |
| –– mononenasycené | 15,73 g |
| –– polynenasycené | 2,07 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 23,47 g |
| Cholesterol | 134 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,87 g |
| Sacharidy | 42,22 g |
| – cukry | 13,89 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kapr | Kapr | |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 malý sterilovaný hrášek i s nálevem | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 1 PL 1 PL sardelové pasty | Sardelová pasta | 15 g |
| 1 PL 1 PL kaparů | Kapary | 15 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |