Pažitková polévka
Jednou z nejoblíbenějších bylinek v české kuchyni je bezesporu čerstvá pažitka. Její jemně pikantní chuť perfektně dochutí jakýkoliv pokrm. Z pažitky můžeme připravit lahodnou polévku se zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pažitková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQGr
Moje poznámka
Pažitková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQGr
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 5 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 4 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 5 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 6 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 6 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 6 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 6 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 6 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 6 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 6 hodinami
Suroviny:
pažitka,
cibule,
mrkev,
celer,
vývar kuřecí,
máslo,
semínka lněná,
sůl,
pepř mletý,
strouhaný muškátový oříšek,
vejce,
sůl,
krupice
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.