Nutriční hodnoty (Kuřecí steak ala Roma)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 105 kJ / 1 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 172,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,79 g |
| Tuky | 43,16 g |
| – nasycené | 24,02 g |
| – nenasycené | 17,45 g |
| –– mononenasycené | 14,63 g |
| –– polynenasycené | 2,83 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 4,36 g |
| Cholesterol | 425 mg |
| Sodík | 2,79 g |
| Sůl | 6,95 g |
| Sacharidy | 30,95 g |
| – cukry | 25,53 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| tuk na smažení | Olej řepkový | |
| 500 g 500 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 500 g |
| 2 2 smetany 30 % | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 25 dkg 25 dkg eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olivy - zelené nebo černé, dle chuti | Olivy čerstvé zralé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |