Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocné indiánkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 444 kJ /
4 886 kcal
Bílkoviny79,57 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,17 g
Tuky171,04 g
– nasycené18,86 g
– nenasycené134,18 g
–– mononenasycené93,60 g
–– polynenasycené40,58 g
––– omega 310,64 g
Vláknina41,30 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 584 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy736,50 g
– cukry470,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1/8 litru 1/8 litru vody Voda 125 ml
1/8 litru 1/8 litru oleje Olej řepkový 125 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 litru 1/2 litru malinového džusu Džus malinový 500 ml
500 g 500 g propasírovaných malin Maliny čerstvé 500 g
2 2 vanilkové pudinky v prášku Puding v prášku 80 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
1 1 mascarpone Mascarpone
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
170 g 170 g cukru moučka Cukr bílý 170 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
1 balení 1 balení sněhových indiánků -250g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.