Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí celozrnné lasagne zapečené s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 386 kJ /
1 048 kcal
Bílkoviny57,14 g
– z toho živočišné bílkoviny34,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,35 g
Tuky16,19 g
– nasycené3,93 g
– nenasycené9,33 g
–– mononenasycené5,79 g
–– polynenasycené3,54 g
––– omega 30,54 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 478 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy159,03 g
– cukry16,97 g
––– laktóza0,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g celozrnné pšeničné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 100 g
100 g 100 g celozrnné žitné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
80 ml 80 ml studené vody Voda 80 ml
trošku trošku jakékoliv mouky na podsypání válu Mouka pšeničná hladká
400 g 400 g g kuřecích prsou nebo stehenních řízků Kuře prso 400 g
80 g 80 g cibule Cibule čerstvá 80 g
160 g 160 g čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 160 g
200 g 200 g rajčat Rajče červené čerstvé 200 g
200 g 200 g cukety Cuketa čerstvá 200 g
7-8 stroužků 7-8 stroužků česneku Česnek čerstvý 52.5 g
80 g 80 g kvalitního kečupu nebo drcená rajčata - 1 lžíce Kečup sladký 80 ml
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
40-60 g 40-60 g tvrdého sýru (do 30% tuku v sušině) Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
1 špetka 1 špetka přírodního sladidla ze stévie Xylitol
oleje na potření dna pánve Olej řepkový
100-150 g 100-150 g zeleninového sterilovaného leča Zelenina směs sterilovaná 125 g
feferonky (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
provensálské koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.