Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čekanka obalená v šunce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava)

17. 11. 2022 14:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 324 kJ / 794 kcal
Bílkoviny36,78 g
Tuky43,20 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 184 mg
Sodík 849 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy63,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čakanka je pomerne netradičná zelenina,ale o to viac vzácna svojimi účinkami na ľudský organizmus.Typická je pre ňu horkastá chuť a vo francúzskej kuchyni je bežnou súčasťou.Tento recept je "klasikou" francúzskej kuchyne, tak ako som ho publikovala, no bešamel možno nahradiť smotanovou omáčkou,strúhaný syr plesňovým,to už je individuálne.Ja som použila mladé výhonky čakanky a tým sa do popredia dostala chuť šunky,ale obyčajne sa používajú väčšie kusy čakanky,ktorých vrchné listy sa odstránia a tým pádom je chuť šunky iba "doplnkom".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Další recepty

Suroviny: čekanka, šunka, máslo, mouka, mléko, sýr, strouhanka, sůl, ořech muškátový, pepř

TopRecepty.cz

Čekanka obalená v šunce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkDm8