Nutriční hodnoty (Jablkovo-skořicové muffiny bez lepku, mléka a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 201 kJ / 2 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,44 g |
Tuky | 51,84 g |
– nasycené | 4,17 g |
– nenasycené | 42,80 g |
–– mononenasycené | 29,20 g |
–– polynenasycené | 13,60 g |
––– omega 3 | 3,69 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 386,50 g |
– cukry | 134,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
300 g 300 g bezlepkové mouky (dala jsem 200 g Procelia univerzální a 100 g rýžové) | Mouka pohanková | 300 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky xanthanu | E415 - Xanthan | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
cca 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |