Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-skořicové muffiny bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 201 kJ /
2 199 kcal
Bílkoviny31,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,44 g
Tuky51,84 g
– nasycené4,17 g
– nenasycené42,80 g
–– mononenasycené29,20 g
–– polynenasycené13,60 g
––– omega 33,69 g
Vláknina30,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 146 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy386,50 g
– cukry134,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
300 g 300 g bezlepkové mouky (dala jsem 200 g Procelia univerzální a 100 g rýžové) Mouka pohanková 300 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky xanthanu E415 - Xanthan
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
cca 50 ml 50 ml vody Voda 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.