Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášek bez míchání - výborný

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

23. 6. 2009 18:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 334 kJ / 1 514 kcal
Bílkoviny218,16 g
Tuky36,76 g
Vláknina7,13 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 2,82 g
Sůl6,82 g
Sacharidy74,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Všimla jsem si, že tady už je tento recept, ale v tomto je trochu jiné dávkování surovin. Tak snad to až tak neva.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Fouky

23. 5. 2020 09:27

Výborný recept.Přidal jsem si zelené papriky a rajčata a trochu ubral česneku.Je to dlabanec :-Q

milan zibrt

15. 2. 2016 13:41

Je vynikající,Ale já dal půl Kg kančího a půl kg vepřové plece co napsat bašta!!!

sarkanagy

17. 11. 2015 14:34

Gulašek je skvělí!!!davam bodík!:-p:yes:;-)

monca#

4. 4. 2015 14:31

Recept super rychle přípravy.vše jsem na házela do skleněné zapekaci mísy,nastavila troubu a šla s malou ven.Po návratu domu to krasne vonelo,trouba se zapla a vypla jak mela a na nás čekala namka.Akorát jsem pak vybrala maso,prepasirovala cibuli a mohlo se podávat.Příště zkusim bez cesneku je ho tam na me moc,přidat lze vždy. :-p

Suzuk

9. 12. 2013 13:00

Hotovo, snědeno, výýýýborný, právě ho tlačím k snídani s kolínkama, včera k večeři byl s chlebem :-))

vybusna

21. 10. 2011 14:55

HELENA: paradajkovy pretlak, su zredukovane prelisovane paradajky zahustene skrobom. nevidim nic zasadne preco by to malo gulas pokazit.
Kto chce pouziva konzervovane potraviny, kto nechce pouziva cerstve, kazdy ma svoju hlavu a vari ako to vyhovuje jemu.

HELENA

21. 10. 2011 14:21

no fuj protlak do guláše.

lemarti

4. 6. 2010 12:54

Dnes jsem gulášek vyzkoušela a je moc dobrý:-KDíky za super receptík + bodík:-K

Zuzinka

27. 5. 2010 12:05

Dneska budu dělat k obědu už po třetí, mňam mňam :-*:yes: Všem nám moc chutná, díky za recept!

savlinka

24. 5. 2010 10:11

je vyborný dělám ho také:yes:

jana73

28. 2. 2010 22:05

Mardoso:-K, včera jsme měli k obědu a bylo to moc dobré:-*, akorát tu cibulku příště předsmažím a přidám trošku vice škrobu. Oceňuji, že je to skoro bez práce ( mohla jsem dělat něco jiného)a masičko bylo krásně měkké. Uděluji bod a nedělala jsem naposledy:yes:

BILKOVAI

24. 2. 2010 22:39

Guláš byl vynikající. Bodík udělen a recept dávám do oblíbených:yes: Děkuji za recept:-K

spagetka

15. 1. 2010 11:33

mardosa - taky nemám PH, ale dělala jsem podle tohoto receptu - a nemělo to chybu!!!!!! - http://www.toprecepty.cz/recept/2904-gulas-bez-mic...

mardosa

15. 1. 2010 11:25

Pomalý hrnec nemám,tak zkušenosti nemám,ale rajčatový protlak není špatnýá nápad.Jinak díky moc za pochvalu.....:-K

sekule

15. 1. 2010 00:01

je výborný,ale ja sem ho vylepšila raj.protlakem, nebo Kluci v akci, říkají, že protlak musí být v každém guláši :-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výborný vepřový guláš kančí guláš kluci v akci vepřový guláš kluci v akci kluci v akci kančí guláš segedínský guláš kluci v akci srnčí guláš kluci v akci segedínský guláš z vepřového kluci v akci kančí guláš v troubě guláš bez míchání výborné recepty na vepřovy guláš výborný vepřový troubový guláš vynikající guláš bez míchání gulášek výborné recepty na vepřový guláše kančí guláš z trouby guláš v pekáči segedínský guláš recept kluci v akci kluci v akci segedinsky gulas výborný srnčí guláš výborný hovězí guláš

Suroviny: maso vepřové, cibule, česnek, koření gulášové, paprika sušená sladká, moučka škrobová, sůl, pepř, bujón, feferonka, voda

TopRecepty.cz

Gulášek bez míchání - výborný

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/66wN