Gulášek bez míchání - výborný

mardosa Kuchařka:

Doba přípravy: cca.1,5 hodiny PT1H30M Vepřové maso 27 názorů

528

Suroviny

1 kg vepřového masa
3 větší cibule
5 stroužků česneku
2 lžičky gulášového koření
3 lžičky sladké mleté papriky
3 polévkové lžíce škrobové moučky
sůl
pepř
2 kostky bujónu
1 feferonka
0,75-1 l vody
Recept si zatím oblíbilo 28 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso a cibuli nakrájet, smíchat ostatní suroviny, pořádně promíchat. Bujónové kostky rozpustíme v malém hrníčku a pak dolijeme do 1 l vody.

  2. Dát vše do pekáče, lepší je ohnivzdorný pekáč, přikrýt alobalem a péct na 250°C asi 1,5 hodiny. Nedolívat vodu, nemíchat, nesundávat alobal!

  3. Výborné s chlebem, těstovinami, rýží, knedlíkem. Tento gulášek je jiný, než klasický, ale výborný.

Poznámka

Všimla jsem si, že tady už je tento recept, ale v tomto je trochu jiné dávkování surovin. Tak snad to až tak neva.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Gulášek bez míchání - výborný

  • milan zibrt milan zibrt(neregistrovaný)

    Je vynikající,Ale já dal půl Kg kančího a půl kg vepřové plece co napsat bašta!!!

    Odpovědět

  • sarkanagy sarkanagy

    Gulašek je skvělí!!!davam bodík!:-p:yes:;-)

    Odpovědět

  • monca# monca#(neregistrovaný)

    Recept super rychle přípravy.vše jsem na házela do skleněné zapekaci mísy,nastavila troubu a šla s malou ven.Po návratu domu to krasne vonelo,trouba se zapla a vypla jak mela a na nás čekala namka.Akorát jsem pak vybrala maso,prepasirovala cibuli a mohlo se podávat.Příště zkusim bez cesneku je ho tam na me moc,přidat lze vždy. :-p

    Odpovědět

  • Suzuk Suzuk

    Hotovo, snědeno, výýýýborný, právě ho tlačím k snídani s kolínkama, včera k večeři byl s chlebem :-))

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    HELENA: paradajkovy pretlak, su zredukovane prelisovane paradajky zahustene skrobom. nevidim nic zasadne preco by to malo gulas pokazit.
    Kto chce pouziva konzervovane potraviny, kto nechce pouziva cerstve, kazdy ma svoju hlavu a vari ako to vyhovuje jemu.

    Odpovědět

  • HELENA HELENA(neregistrovaný)

    no fuj protlak do guláše.

    Odpovědět

  • lemarti lemarti

    Dnes jsem gulášek vyzkoušela a je moc dobrý:-KDíky za super receptík + bodík:-K

    Odpovědět

  • Zuzinka Zuzinka

    Dneska budu dělat k obědu už po třetí, mňam mňam :-*:yes: Všem nám moc chutná, díky za recept!

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    je vyborný dělám ho také:yes:

    Odpovědět

  • jana73 jana73

    Mardoso:-K, včera jsme měli k obědu a bylo to moc dobré:-*, akorát tu cibulku příště předsmažím a přidám trošku vice škrobu. Oceňuji, že je to skoro bez práce ( mohla jsem dělat něco jiného)a masičko bylo krásně měkké. Uděluji bod a nedělala jsem naposledy:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Guláš byl vynikající. Bodík udělen a recept dávám do oblíbených:yes: Děkuji za recept:-K

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    mardosa - taky nemám PH, ale dělala jsem podle tohoto receptu - a nemělo to chybu!!!!!! - http://www.toprecepty.cz/recept/2904-gulas-bez-mic...

    Odpovědět

  • mardosa mardosa(autorka receptu)

    Pomalý hrnec nemám,tak zkušenosti nemám,ale rajčatový protlak není špatnýá nápad.Jinak díky moc za pochvalu.....:-K

    Odpovědět

  • sekule sekule

    je výborný,ale ja sem ho vylepšila raj.protlakem, nebo Kluci v akci, říkají, že protlak musí být v každém guláši :-))

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Martinko dal by se tento guláš dělat také v "pomalém hrnci".Máš s tím nějaké zkušenosti.:-?:-?:-?Ale jinak byl opravdu vynikající.

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo