Nutriční hodnoty (Pohanka s červenou řepou a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 150 kJ / 2 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,30 g |
Tuky | 94,56 g |
– nasycené | 24,41 g |
– nenasycené | 69,97 g |
–– mononenasycené | 24,37 g |
–– polynenasycené | 45,60 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 52,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25,35 g |
Sůl | 68,43 g |
Sacharidy | 335,76 g |
– cukry | 28,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
225 g 225 g pohanky | Pohanka loupaná | 225 g |
250 g 250 g vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 250 g |
750 ml 750 ml zeleninového bujónu nebo vývaru | Bujón zeleninový | 750 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
čestvý kopr | Kopr nať čerstvý |