Nutriční hodnoty (Pohanka s červenou řepou a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 150 kJ / 2 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,30 g |
| Tuky | 94,56 g |
| – nasycené | 24,41 g |
| – nenasycené | 69,97 g |
| –– mononenasycené | 24,37 g |
| –– polynenasycené | 45,60 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 52,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25,35 g |
| Sůl | 68,43 g |
| Sacharidy | 335,76 g |
| – cukry | 28,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 225 g 225 g pohanky | Pohanka loupaná | 225 g |
| 250 g 250 g vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 250 g |
| 750 ml 750 ml zeleninového bujónu nebo vývaru | Bujón zeleninový | 750 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| čestvý kopr | Kopr nať čerstvý |