Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohanka s červenou řepou a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 150 kJ /
2 426 kcal
Bílkoviny34,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,30 g
Tuky94,56 g
– nasycené24,41 g
– nenasycené69,97 g
–– mononenasycené24,37 g
–– polynenasycené45,60 g
––– omega 30,16 g
Vláknina52,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25,35 g
Sůl68,43 g
Sacharidy335,76 g
– cukry28,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
225 g 225 g pohanky Pohanka loupaná 225 g
250 g 250 g vařené červené řepy Červená řepa čerstvá 250 g
750 ml 750 ml zeleninového bujónu nebo vývaru Bujón zeleninový 750 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
čestvý kopr Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.