Nutriční hodnoty (Jehněčí plíčky na leče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 280 kJ / 67 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,35 g |
Tuky | 0,47 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,34 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,25 g |
– cukry | 6,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí plíčky | ||
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 malé lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
2 hrsti 2 hrsti kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 lžíce 1 lžíce sladké červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 - 3 stroužky 2 - 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |