Nutriční hodnoty (Jehněčí plíčky na leče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 280 kJ / 67 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,35 g |
| Tuky | 0,47 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,34 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,25 g |
| – cukry | 6,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí plíčky | ||
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 malé lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
| 2 hrsti 2 hrsti kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 2 - 3 stroužky 2 - 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |