Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí plíčky na leče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie280 kJ /
67 kcal
Bílkoviny2,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,35 g
Tuky0,47 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,34 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,19 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,25 g
– cukry6,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí plíčky
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 malé lečo Zelenina směs sterilovaná
2 hrsti 2 hrsti kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 lžíce 1 lžíce sladké červené papriky Paprika červená sušená 10 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
2 - 3 stroužky 2 - 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.