Nutriční hodnoty (Závin z listového těsta s červenou řepou - příloha k pečenému masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 392 kJ / 811 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,88 g |
| Tuky | 53,57 g |
| – nasycené | 20,43 g |
| – nenasycené | 32,54 g |
| –– mononenasycené | 14,46 g |
| –– polynenasycené | 18,08 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 72,30 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g listového těsta | Listové těsto | 150 g |
| 300 300 g červené řepy - 2 středně velké kusy | Červená řepa čerstvá | |
| 20 g 20 g cibule | Cibule čerstvá | 20 g |
| 1 1 středně velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| malinko pepře | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| vejce na potření povrchu | Vejce slepičí |