Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí na meruňkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 972 kJ /
1 666 kcal
Bílkoviny154,91 g
– z toho živočišné bílkoviny150,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,84 g
Tuky90,35 g
– nasycené34,97 g
– nenasycené50,42 g
–– mononenasycené41,20 g
–– polynenasycené9,22 g
––– omega 30,56 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 430 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy40,36 g
– cukry9,73 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jehněčího hřbetu bez kosti Kost hovězí 500 g
10 10 sušených meruněk Dužina meruňky sušená
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
šťáva z 1 šťáva z 1 velkého pomeranče Pomeranč čerstvý
100 ml 100 ml červeného sladšího vína Víno bílé suché 100 ml
100 ml 100 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 100 ml
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce meruňkové marmelády Marmeláda meruňková 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
3 snítky 3 snítky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.