Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový dort s marcipánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 549 kJ /
5 868 kcal
Bílkoviny133,25 g
– z toho živočišné bílkoviny96,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,53 g
Tuky146,89 g
– nasycené32,35 g
– nenasycené93,75 g
–– mononenasycené37,64 g
–– polynenasycené56,11 g
––– omega 39,54 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 1,20 g
Sůl3,02 g
Sacharidy996,73 g
– cukry764,08 g
––– laktóza83,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
260 g 260 g cukru krupice Cukr bílý 260 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
10 PL 10 PL studené vody Voda 180 ml
100 g 100 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1/2 1/2 másla Máslo kravské 0.5 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 g 150 g sušeného mléka (polotučné) Mléko kravské polotučné sušené 150 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
mandlové aroma Aroma mandlové
3-4 lžíce 3-4 lžíce vody Voda 63 ml
potravinářské barvivo (prášek, gel) E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.