Nutriční hodnoty (Mini huspenina z pomalého hrnce s cibulovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 486 kJ / 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 0,82 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,51 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 232 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 17,22 g |
| – cukry | 11,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřové koleno zadní | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 1 vepřové koleno přední | Vepřové koleno bez kosti | |
| 0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |
| 2-3 2-3 mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| nové koření | Nové koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| jarní cibulka zelená část | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| třtinový cukr | Cukr třtinový | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý |