Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 832 kJ /
677 kcal
Bílkoviny10,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,68 g
Tuky42,45 g
– nasycené26,85 g
– nenasycené14,75 g
–– mononenasycené13,18 g
–– polynenasycené1,57 g
––– omega 30,15 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy57,70 g
– cukry31,00 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký květák Květák čerstvý
1/2 kg 1/2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
bobkový list Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
1 1 stroužk česneku Česnek čerstvý 70 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.