Nutriční hodnoty (Květák po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 832 kJ / 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 42,45 g |
– nasycené | 26,85 g |
– nenasycené | 14,75 g |
–– mononenasycené | 13,18 g |
–– polynenasycené | 1,57 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 57,70 g |
– cukry | 31,00 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký květák | Květák čerstvý | |
1/2 kg 1/2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
1 1 stroužk česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |