Nutriční hodnoty (Květák po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 832 kJ / 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,68 g |
| Tuky | 42,45 g |
| – nasycené | 26,85 g |
| – nenasycené | 14,75 g |
| –– mononenasycené | 13,18 g |
| –– polynenasycené | 1,57 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 57,70 g |
| – cukry | 31,00 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký květák | Květák čerstvý | |
| 1/2 kg 1/2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 1 1 stroužk česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |