Nutriční hodnoty (Stařenčiny fazole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 924 kJ / 1 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
| Tuky | 51,05 g |
| – nasycené | 24,50 g |
| – nenasycené | 26,10 g |
| –– mononenasycené | 18,80 g |
| –– polynenasycené | 7,30 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 90,00 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 74,03 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g suchých červených fazolí (cca 500 g uvařených) | Fazole červená ledvina | 250 g |
| 100 g 100 g klobásy | Klobása | 100 g |
| 30 g 30 g špeku | Špek | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |