Nutriční hodnoty (Vepřové maso pečené s brambory a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 967 kJ / 1 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 90,40 g |
| – nasycené | 60,00 g |
| – nenasycené | 26,70 g |
| –– mononenasycené | 24,00 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 114 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 73,80 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové pečeně (cca 500 g) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 8 8 brambor (na 4 porce) | Brambor zimní | 400 g |
| 200-400 g 200-400 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový |