Nutriční hodnoty (Vepřové maso pečené s brambory a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 967 kJ / 1 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 90,40 g |
– nasycené | 60,00 g |
– nenasycené | 26,70 g |
–– mononenasycené | 24,00 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 73,80 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové pečeně (cca 500 g) | Vepřová kotleta bez kosti | |
8 8 brambor (na 4 porce) | Brambor zimní | 400 g |
200-400 g 200-400 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
trocha trocha oleje | Olej řepkový |