Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso pečené s brambory a smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 967 kJ /
1 187 kcal
Bílkoviny15,20 g
– z toho živočišné bílkoviny7,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky90,40 g
– nasycené60,00 g
– nenasycené26,70 g
–– mononenasycené24,00 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,94 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy73,80 g
– cukry13,00 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové pečeně (cca 500 g) Vepřová kotleta bez kosti
8 8 brambor (na 4 porce) Brambor zimní 400 g
200-400 g 200-400 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 300 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
trocha trocha oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.