Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek v listovém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 474 kJ / 5 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 403,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 383,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 316,00 g |
| – nasycené | 152,42 g |
| – nenasycené | 159,55 g |
| –– mononenasycené | 95,09 g |
| –– polynenasycené | 64,46 g |
| ––– omega 3 | 3,08 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 6,69 g |
| Sůl | 16,46 g |
| Sacharidy | 166,48 g |
| – cukry | 11,33 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 15 dkg 15 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
| 1 balíček 1 balíček listového těsta | Listové těsto | 500 g |
| trochu trochu másla | Máslo kravské | |
| 4 ks 4 ks kuřecích prsou | Kuře prso | 1400 g |
| 1 hrst 1 hrst pórku | Pórek čerstvý | |
| 15 dkg 15 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| vejce | Vejce slepičí | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| kečup nebo rajský protlak | Kečup sladký |