Nutriční hodnoty (Fazolový salát "prudce jedlý")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 10 331 kJ / 2 469 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 252,17 g |
| – nasycené | 123,06 g |
| – nenasycené | 126,06 g |
| –– mononenasycené | 108,03 g |
| –– polynenasycené | 18,03 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 37,50 g |
| – cukry | 34,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 850 ml 850 ml červených fazolí v nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 150 g 150 g valašského špeku | Špek | 150 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krystal (nebo krupice) | Cukr bílý | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |