Nutriční hodnoty (Bramborový salát se zakysankou a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 999 kJ / 1 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,18 g |
Tuky | 31,60 g |
– nasycené | 19,58 g |
– nenasycené | 9,71 g |
–– mononenasycené | 8,66 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 3,08 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 171,00 g |
– cukry | 16,75 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg salátové brambory typ A | Brambor zimní | 1000 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
15 dkg 15 dkg balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
2 PL 2 PL čerstvého ( mraženého) kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |