Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát se zakysankou a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 999 kJ /
1 195 kcal
Bílkoviny44,68 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,18 g
Tuky31,60 g
– nasycené19,58 g
– nenasycené9,71 g
–– mononenasycené8,66 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,33 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 3,08 g
Sůl7,50 g
Sacharidy171,00 g
– cukry16,75 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg salátové brambory typ A Brambor zimní 1000 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
15 dkg 15 dkg balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 150 g
2 PL 2 PL čerstvého ( mraženého) kopru Kopr nať čerstvý 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.