Nutriční hodnoty (Bramborový salát se zakysankou a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 999 kJ / 1 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,18 g |
| Tuky | 31,60 g |
| – nasycené | 19,58 g |
| – nenasycené | 9,71 g |
| –– mononenasycené | 8,66 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 23,80 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 3,08 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 171,00 g |
| – cukry | 16,75 g |
| ––– laktóza | 2,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg salátové brambory typ A | Brambor zimní | 1000 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 15 dkg 15 dkg balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
| 2 PL 2 PL čerstvého ( mraženého) kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |