Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní krůtí stehno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 736 kJ /
2 088 kcal
Bílkoviny15,25 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky159,14 g
– nasycené66,50 g
– nenasycené90,98 g
–– mononenasycené77,81 g
–– polynenasycené13,16 g
––– omega 30,18 g
Vláknina22,73 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 5,03 g
Sůl12,35 g
Sacharidy113,15 g
– cukry69,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plátek 1 plátek krůtího horního stehna s kostí a kůží Krůta stehno s kůží
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 palici 1 palici česneku Česnek čerstvý 90 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
1/2 Kl 1/2 Kl silně pálivého feferonkového krému Pasta papriková 2.5 g
1 Kl 1 Kl nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 7 g
1/2 KL 1/2 KL sladké mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1/2 KL 1/2 KL pálivé mleté papriky Paprika pálivá 3 g
1/2 KL 1/2 KL soli Sůl mořská 4 g
1 KL 1 KL sušeného medvědího česneku Česnek medvědí sušený
1 PL 1 PL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 PL 2 PL tekutého medu Med nepasterovaný 72 g
3 Pl 3 Pl olivového oleje Olej olivový 33 ml
1/2 Kl 1/2 Kl mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
6 6 hřebíčků Hřebíček
3 3 hvězdičky badyánu Badyán
200 ml 200 ml polosuchého červeného vína Víno červené suché 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.