Nutriční hodnoty (Pikantní krůtí stehno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 736 kJ / 2 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 159,14 g |
– nasycené | 66,50 g |
– nenasycené | 90,98 g |
–– mononenasycené | 77,81 g |
–– polynenasycené | 13,16 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 22,73 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,35 g |
Sacharidy | 113,15 g |
– cukry | 69,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plátek 1 plátek krůtího horního stehna s kostí a kůží | Krůta stehno s kůží | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 palici 1 palici česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
1/2 Kl 1/2 Kl silně pálivého feferonkového krému | Pasta papriková | 2.5 g |
1 Kl 1 Kl nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1/2 KL 1/2 KL sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1/2 KL 1/2 KL pálivé mleté papriky | Paprika pálivá | 3 g |
1/2 KL 1/2 KL soli | Sůl mořská | 4 g |
1 KL 1 KL sušeného medvědího česneku | Česnek medvědí sušený | |
1 PL 1 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
2 PL 2 PL tekutého medu | Med nepasterovaný | 72 g |
3 Pl 3 Pl olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1/2 Kl 1/2 Kl mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
6 6 hřebíčků | Hřebíček | |
3 3 hvězdičky badyánu | Badyán | |
200 ml 200 ml polosuchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |