Nutriční hodnoty (Pstruh z Piemonte)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 332 kJ / 557 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,68 g |
| Tuky | 24,42 g |
| – nasycené | 15,48 g |
| – nenasycené | 7,51 g |
| –– mononenasycené | 6,25 g |
| –– polynenasycené | 1,25 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 55,70 g |
| – cukry | 49,80 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuchyňsky upravení pstruzi | Pstruh | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| cca 15 cm 15 cm řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 300 ml 300 ml rybího vývaru nebo kuřecího vývaru | Vývar rybí | 300 ml |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |