Nutriční hodnoty (Karamelové řezy II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 717 kJ / 6 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,50 g |
| Tuky | 371,18 g |
| – nasycené | 154,96 g |
| – nenasycené | 200,25 g |
| –– mononenasycené | 157,15 g |
| –– polynenasycené | 43,10 g |
| ––– omega 3 | 11,08 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 442 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 654,20 g |
| – cukry | 263,50 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 hrnky 2 hrnky (250 ml) polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vlažné vody | Voda | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa (i víc) | Kakao prášek | 75 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 Salko | Mléko kondenzované slazené | |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |